_kaas_coaching (1)Ettevaatust, järgneb tasumata, ent siiski PR-teade 🙂 Täna nägi päevavalgust raamat inimeste arendamismeetodist nimega coaching, milles Kanteri tiimi juhi Raul Rebase sõnul on palju juttu sellest, milliste meetoditega Kanteri tiim ülikonkurentsis edu saavutab.

Raamatu pealkiri on „Tagasi Mängu. Kuidas coaching aitab sul tugevama juhina platsile tulla. Võitma” ning raamatu autor on Raimo Ülavere, endine majandusajakirjanik ja nüüdne juhtide coach. Raamat on kirjutatud eelkõige juhtidele – inimestele, kes oma igapäevatöös tegelevad teiste inimeste suunamise ja mõjutamisega. Ent samas on ta töövahend kõigile inimestele, kes soovivad saada paremaks kuulajaks, hoolivamaks toetajaks või tulemuslikumaks suhtlejaks.

Coaching on maailmas üks kiireimini kasvav inimeste arendamismeetod, mis keskendub eelkõige inimese enesekindluse ja tulemuslikkuse kasvule läbi teise inimesega suhtluse.

Maailmameistri tiitlini, olümpiakullani ja terve rea teiste medaliteni jõudnud Kanteri tiimi juht Raul Rebane kirjutas raamatu iseloomustuses: „Edu autorile nähtuse tutvustamisel, mille jaoks pole eestikeelset sõnagi!  Aga ega kuskil pole kirjas, et elu peab lihtne olema, ütles Juhan Peegel….

Isiklikult olen rahul sellega, et äkki pärast selle raamatu lugemist saab rohkem inimesi aru, missuguste meetoditega Kanteri tiim tegutseb, et ülikonkurentsis edu saavutada. Raamatus on sellest palju kirjas.”

Tagasi Mängu on töövahend töös inimestega. „Kui sa otsid heas eesti keeles kirjutatud ja selge struktuuriga coaching´u  teemalist käsiraamatut, siis oled selle leidnud,” märkis filoloogist finantsist Aavo Kokk. Ent samas on raamatus ka köitvaid lühilugusid, nii autori enda kogemustest kui ka Eesti tippjuhtide igapäevaelust. Teiste hulgas on raamatus lood Valdur Laidist, Valdo Kalmust, Ahti Asmannist, Kati Kusminist, Indrek Holstist jt. “See tundub olevat üks ilus raamat inimeste juhtimisest ja arendamisest – häid selliseid pole eesti keeles väga ilmunud,” ütles pärast raamatu lugemist Riina Varts, Eesti Energia personalijuht.

Raamatu Tagasi Mängu autor Raimo Ülavere on juhtide coach, kes igapäevaselt aitab juhtidel viia end koos meeskonnaga uuele arengutasemele.  Raimo on maailma suurima coachi´de ühenduse International Coach Federation (ICF) liige.

Oma eelmises tööelus oli Ülavere majandusajakirjanik, töötades ligi 14 aastat erinevatel ametikohtadel Äripäevas ning lühikest aega ka Postimehes.  Raimo avaldab juhtimise ja coaching´u teemalisi artikleid oma kodulehel www.raimoulavere.com ning ka Äripäevas, Postimehes, portaalis juhtimine.ee ja mujal.

Kui soovid raamatu kohta veidi pikemalt lugeda, siis… aga palun 🙂

PS olen väga huvitatud raamatu kohta tagasisidest, kirjuta mulle raimo@raimoulavere.com

Jaga:

Veel lugemist