Tead küll seda tegelast, kes meile pingelistes olukordades peas ütleb, et sa vist ei suuda. Või kes pidevalt muretseb selle pärast, mida teised sinust mõtlevad. Ja kes kipub mõnikord jaurama, mäletsema ja kritiseerima. Kuidas teda taltsutada?

Räägin seekord meie elus sageli kõige karmimast, meie enda sisemisest kriitikust.  Muuhulgas tulevad jutuks nähtus nimega introspektsioon, kui palju meie peades ikkagi juttu korraga tuleb ja nagu ikka – lisan ka konkreetsed soovitused, mida sisemise kriitikuga ette võtta, et ta meie elu ei takistaks või veel parem – et ta kaasa aitaks.

Tähelepanu. Seekordne podcasti osa on ka millegi uue algus. Tegin podcastiga seoses mitu otsust:

  1. Podcas muutub regulaarseks – iga 2 nädala tagant hakkab tulema uus osa
  2. Hakkan podcasti osasid tegema “15 minuti coach” brändi alt – sest just selline pikkus tundub olevat paljude kuulajate jaoks sobivaim
  3. Kindel struktuur – Teema-probleem-põhjus-soovitused/lahendused. Minu eesmärk on, et lisaks kuulamisele saaksid kuulajad ka konkreetsed vahendid ja soovitusi, mida ette võtta. Tulemuseni viib ainult tegevus.
  4. Ja suurim muutus – Podcasti näitab pilti! Ehk tegin oma Youtube’i kanali Raimo Ülavere Coaching ja seal hakkavad ilmuma podcasti osad. Nii et vaata ja telli.

PS Podcast Raimo Ülavere Coaching muidugi ka ikka Spotify’s ja iTunesis.

Kuula ja vaata ikka!

Jaga:

Veel lugemist