Juht on edukas siis, kui meeskond, organisatsioon on sammu edasi teinud. Lihtsalt olemine pole okei, ütleb värskelt Aasta Juhiks valitud Coop Panga juht Margus Rink. 

Margus Rink kannab juhina endaga kaasas kogemusi Hansapangast, Eesti Energiast, Coop Pangast ja mujaltki. Napilt mõni nädal tagasi valiti ta Äripäeva poolt korraldataval konkursil Aasta Juhiks 2021. Ning ta usub, et igal juhil on oma käekiri, oma viis juhtimiseks. Ent ühes on ta veendunud: uus juht värvatakse siis, kui on vaja edasi liikuda, kui on vaja minna punktist A punkti B.

Rinki jaoks on juhtimise vundament paigas siis, kui on olemas selgus kolmes asjas:  omanikud on defineerinud sihi ja tegevuse missiooni ning kui organisatsioonil on olemas selge väärtusmaailm. Just väärtuseid ja väärtuste põhist juhtimist peab Rink kaasajal juhtimise üheks olulisimaks osaks.

Milline on on Aasta Juhi Margus Rinki juhtimiskäekiri, millised on olulisemad muutused juhtimises ning miks talle meeldib juhina töötada – need ja veel hulk ideid ja mõtteid värskes 20 minutilises podcasti osas.

PS Podcastis tuleb juttu ka raamatutest, Rinki lugemislaualt leiab hetkel muuhulgas “Ask Your Developer” autoriks Twilio asutaja Jeff Lawson. Head kuulamist!

 

Jaga:

Veel lugemist