key-to-successIlmselt olen jätkuvalt poolteist nädalat tagasi toimunud TEDx Tallinn mõju all. TED on kord aastas Californias toimuv konverents, kuhu kutsutakse lühiettekannetaga esinema oma ala tipptegijaid, väga erinevatest valdkondadest. TEDx nimelised üritused on siis tehtud TEDi egiidi alt, ent korraldatud kohaliku tiimi poolt.

Igaljuhul sorisin “päris” TEDi leheküljel ja leidsin kõige populaarsemate ettekannete seast suurepärase kolmeminutilise lühiettekande Richard St. John´i nimeliselt mehelt, kes on väidetavalt tervelt seitse aastat uurinud – mis teeb inimesed edukaks. Olles selleks küsitlenud 500 TEDi konverentsil osalenut (kes eeldatavalt on edukad, kuna jaksavad osta 4000-5000 dollarilise pileti), on ta jõudnud kaheksa märksõnani. Seega, siin ta on: 8 edu saladust Richard St. John´ilt.

Jaga:

Veel lugemist