Saadan täna mõnedele valitud juhtidele järgmise teate ja soovin, et see ka Sinuni jõuaks. Seega:  

Olen Raimo Ülavere, juhtide coach. Soovitan Sul järgnev läbi lugeda siis, kui Sind huvitab, kuidas Sina ise ja/või Sinu meeskonna liikmed võivad kiirendada ettevõtte tulemuslikkust ja enda juhtidena paremaks saamist. Kui ei, siis, täitsa siiralt ja ilma irooniata, soovitan kirjale mitte aega kulutada.

Olen tegemas juhtidele coaching-projekte, mis lähtuvad konkreetsetest juhi enda poolt seatud eesmärkidest ning mis on kaunis tihedalt seotud ettevõtte eesmärkide, väärtuste, tegevuse põhimõtetega. Teen projekte Eestis, Rootsis, Lätis, eesti ja inglise keeles. Miks ma neid projekte teen? Põhjus on konkreetne: olen täheldanud, et nii meeskonna kui personaalne coaching on olnud tulemuslikuim viis meeskonna ja juhi arenguks.

Miks on see coachingu-jutt just praegu oluline? Kahel põhjusel.

Esiteks. Ma ei tea, kui palju uskuda minevikule tuginevat statistikat. Aastatetagust majandusajakirjaniku aega meenutades näen hulganisti toetust väitele, et minevik ei anna mingit kindlat teadmist sellest, mida toob tulevik.

Küll aga võib vahel sisetunne olla täpsemgi prognoosija. Mul on tunne, et sügisel on vähemasti langus peatunud ja pigem võib minna tõusule. 100% garantiid ei ole, on vaid usk. Ent kas on 100% kindel vähemasti see, et  võitjad on need, kes praegused keerulised ajad üle elavad ja ambitsioonikaid sihte seavad? Mitte päris. Täisgarantii saab siiski anda vaid sellele: võitjad on need, kes endale võetud eesmärgid ka ära teevad.

Ja teiseks. Mida keerulisemad on ajad, seda enam on valikuid ning seda raskem on teha enda jaoks parimaid otsuseid.  Elame tõusueelses perioodis ja praegu on käes ajad, kus valatakse vundamenti tuleviku tõusule. Tänased valikud jäävad meid mõjutama veel pikalt.  

Kui oled huvitatud, mis on coaching ja kuidas see käib ning kes mina olen, siis vajuta meilile reply või helista 5096485 ja suhtleme, Sinu soovi korral lepime kokku kohtumise. Ent Sa saad mulle ka virtuaalselt külla tulla – astu läbi veebiküljelt www.raimoulavere.com. Olen sinna üles riputanud hulgaliselt materjali coachingust ja samal ajal ka minu kirjatükke inimestest, majandusest, juhtimisest.

Küll aga saan Sulle siin ja praegu juba lubada:

Coachinguga Sa võidad reaalset raha. Sest juht ja meeskond tegeleb siin päris teemade, päris eesmärkide ja päris tegevustega. Pealegi, inimesed õpivad coachingu käigus ära väga olulise oskuse – kuidas õppida. See säästab Sulle raha tulevikus.

Coachinguga saad kätte väärtuslikuima – selguse selles, mida ja kuidas peaksid tegema. Ja see viib vältimatu tulemuseni – see asi saab ka tehtud.

Coaching on kvaliteetseim rätsepatöö Sinule ja Su meeskonnale. Coachingus liigud ettevõtte ja juhtide arengus edasi täpselt sellise tempoga, nagu on Sulle ja ettevõttele sobivam.

 

Mina olen näinud ja usun coachingu võimekust. Pane meilile reply või helista 5096485 ja olen valmis heal meelel Sinuga arutama, kas coaching võib Sulle ja Sinu meeskonnaliikmetele kasu tuua. Huvitav jutuajamine ja tass teed on igal juhul garanteeritud J

PS Kui Sul on tunne, et coaching võiks huvi pakkuda mõnele Sinu heale tuttavale, siis olen tänulik, kui saad sellel meili ka talle edastada.

 

Näeme ja parimat ikka,

Raimo Ülavere

Executive Coach

International Coaching Federation liige

 

Tel: +3725096485

raimo@raimoulavere.com

www.raimoulavere.com

 

Jaga:

Veel lugemist