Hea kolleeg tuvastas netiavarustest väga laheda saidi, www.thebackofthenapkin.com. Saidi sisuks ja lähteks on raamat Dan Roam´ilt, “The back of the Napkin” (tõlkes salvrätiku tagumine külg” :-)). Raamat on praegu amazonis selle aasta TOP 5 äriraamatu seas.

Veebikülg thebackofthenapkin.com
Veebikülg thebackofthenapkin.com

Kiirpilgul saidiga tutvudes (seal on ka päris muhedad u 1,5 minutilised demod) tundub tükk väga lahe. Iva on mehe väites: mistahes sõnumit on võimalik edastada joonistades. Ning arvestades, et u 80% inimestest on nn visuaalid, ehk tunnetavad suuremat osa maailmast silmade vahendatud tajudega, on pildikeel üks tõhusamaid vahendeid sõnumite edastamisel. Egas asjata ei öelda, et üks pilt on tuhat sõna. Ja mõnikord isegi veel rohkem, nagu kinnitavad minu head tuttavad pressifotograafid 🙂

Igaljuhul, kui sinu igapäeva töö on teistele oma (või kellegi teise) ideede edastamine, siis tasub sellega tutvuda. Panin raamatu autori blogi lingi ka kõrvalmenüüsse üles.

PS Kui Sulle tundub, et see pole ju päris minu jaoks, sest juba algklasside õpetaja ütles mulle, et ma ei oska joonistada… siis, tjah, think again! Tean omast käest, et mõnikord annavad õpetajad endast parima, et inimene saaks väga selgelt ning täpselt aru, milleks ta mittemingil juhul absoluutselt võimeline pole 🙂

Jaga:

Veel lugemist