Miks mõned inimesed tunduvad jäävat iseendaks igas olukorras ja mõned on nagu kameeleonid, muutes oma käitumist ja tundub, et ka olemust vastavalt olukorrale?

Mis veel olulisem – kas see võimekus – vastavalt siis kohaneda ja muuta käitumist või siis jääda iseendaks, teha ja olla ikka nagu alati – aitab kaasa heaolule, õnnelikkusele, rahulolule? Uurime Podcasti värskes osas järgi. Muuhulgas uurime ka, kas ikka vastab tõele slogan “Kohane või sure” 🙂

Jutt tugineb suuresti suurepärasele raamatule “Me, Myself and Us”, autoriks mitmetes tippülikoolides töötanud ja töötav isiksuse psühholoog Brian R. Little. Kellele pakub huvi isisksuse psühholoogia, igatsorti testid ja muu sellega seotu – väga soovitan lugeda. Kindlasti leiad sealt ka mõne üllatuse.

Kuula episoodi siit postitusest või Spotify’s või iTunesis ja vaata Youtube’s siit. Soovitan ka hakata kanali tellijaks, siis saad järgmised saated endale kohe nende ilmudes taskusse.

Jaga:

Veel lugemist