Olen oma coachingu koolitustel tabanud osalejaid arutlemast, mil moel ja millal inimene õpib. Eelkõige seda, kust ja kuidas me hangime uusi teadmisi.

Ja olen mõistagi kuulnud päris erinevaid lugusid – kellele meeldib käia koolitusel, kus koolitaja on koha peal ja “käega katsuda”, kellele meeldib pugeda raamatuga õhtul teki alla ja lugeda, kuni uni saabub, kellele aga meeldib surfata internetis ja koguda põnevaid infokilde teda huvitaval teemal. Erinevaid viise kipub olema täpselt nii palju, kui palju on inimesi.

Tuginedes coachingu ühele alustalale – inimene peab saama ise teha oma valikuid – olen kohe-kohe valmis saamas coachingu e-kursust. See loob võimaluse sul teha veidi vabam valik vähemasti kahes asjas – millal sa õpid ja kus sa õpid. Ainsad piirangud on 24 tundi päevast ning internetiühendus.

Ja siin siis veidi eelmaitset kursusest – video esimesest osast ehk koolitus “mis on coaching”. Ja ka sellest, mida ta ei ole 🙂 Video on u 12 minutit pikk. Hääd vaatamist!

Jaga:

Veel lugemist