Olen viimase aasta jooksul tublisti muutnud oma meediatarbimise harjumusi ning nagu mõnest varasematest postitusest üsna kriitiline praeguse meedia suhtes. Küll arvan ennast nägevat ka märke muutusest, õigemini sellest, et keegi jaksab mainstream meedias hoolimata meelelahutuse pealetungist tegeleda ka veidi teistsuguste teemade üllitamisega. Jutt on Postimehest.    

Kiidan valjul häälel Postimehe kahte laupäevalisa, uuenenud Arterit ja tuntud headuses AKd. Näited just tänasest lehest võetuna. Esimeses Postimehe arvamustoimetaja Urve Eslase väga hea intervjuu Armin Kõomägiga, tundliku sotsiaalse närviga ärimehe ja kirjanikuga ja veel väga mitmete huvidega inimesega.  Ja AKs väga hea kolumn Viivi Luigelt kultuurist, Tiit Hennoste sisukas artikkel meediast ning nobeli laureaadi Amartya Seni arvamus kapitalismi tulevikust.

Well done, head ekskolleegid!

Jaga:

Veel lugemist