Frozen_treeJõulude ja aastavahetuse eel ja ajal on hea aeg öelda „aitäh“. Järgnevas ütlen avalikult „aitäh“ mõnele inimesele, kes on (mõnikord ehk ka ise seda teadmata) aidanud mul viimase aasta jooksul  elus hoida ja arendada raimoulavere.com lehekülge. Niisiis:

Peep Laja – internetiturundaja. Võiksin kirjutada pika nimekirja asjadest, arendustest, vidinatest, pluginitest ja muust, mille olen paigaldanud tänu Peebule. Rääkimata müügi ja ettevõtlusega seotud asjadest. Et aga see nimekiri läheks kaunis pikaks, siis ütlen lühidalt: Peebu blogi on tänases Eestis parim äriblogi, kes peab silmas ainult üht – kuidas kunde väärtust saab. Minu arvates on Peep muutmas ka tänast müügikoolitajate paradigmat Eestis tervikuna – müük on väärtuse loomine kliendile, mitte mingi keeruline trikitamine ja sõnademäng, millega kliendile asju „pähe määrida“.

Kristjan Otsmann – koolitaja, konsultant, hea kolleeg ja pea-aegu naaber Kivimäelt. Hulk ideid postitusteks, hulk ideid asjade ära tegemiseks, hea tagasiside lehekülje arendusel. Kristjan on ajajuhtimise koolitaja, kes teeb oma tööd üha enam coaching´u stiilis. Ta on Eesti parim, soovitan kinnisilmi.

Sten Hankewitz – endine kolleeg Äripäeva päevilt, ent kes nüüd juba mõnda aega Londonis askeldab ning muuhulgas The Empire Chronicles nimelist saiti üllitab. Ilma tema korduva tehnilise abita ei oleks mindsweeperit olemas. Ma ei mäleta enam, mitu pinti õlut ma talle juba sees olen, aga palju igatahes…

Marianne S – inimene, keda ma isiklikult ei tunne, ent kelle Heegeldab blogi blogroll on toonud mindsweeperi leheküljele hea hulga lugejaid. Ja on ka toimunud midagi minu jaoks üllatavat – aeg-ajalt ja mitte isegi niiväga harva olen hakanud kiikama, mida seal heegeldab.blogspot.com- is siis heegeldatakse. Põnev!

Ja muidugi – kommentaatorid: Toivo, Offf, Karmen ja paljud teised. See on ülimalt hea tunne, kui keegi võtab vaevaks postitust kommenteerida. Ja seda tunnet tugevdab veel asjaolu, et tegemist on sisukate, huvitavate ja teemat arendavate kommentaaridega.

Ja otse loomulikult – suurim tänu läheb blogi lugejatele – iga postitus jõuab läbi RSSi umbes 200 inimeseni, seda on 8 korda rohkem, kui aasta tagasi. Sinna lisanduvad veel keskmiselt u 100-150 inimest, kes tulevad otse või läbi viidete iga postitust lugema. Vinge.

Aitäh teile, sõbrad!

Jaga:

Veel lugemist