thumbs-up1-150x150 Saatsin mõni päev tagasi e-maili tuntud poliitikule, Riigikogu liikmele. Sisu lühidalt: soovin Sind tunnustada järjekindluse ja konkreetse nõudlikkuse eest riigi rahaasjadega tegelemisel. Kutsun ka Sind üles saatma mõnele poliitikule tunnustusmeili. Miks? Kaks põhjust.

Esiteks. Kiitus ja tunnustus on ainus, mis edasi viib. Mis viib parematele lahendusteni ja kiiremate otsusteni.

Ja teiseks. Me armastame rääkida võimu ja rahva võõrandumisest, eriti selles kontekstis, mida “nemad seal” peaks tegema. Aga meie? Kas meie asi on ainult parastada ja noomida? See tekitab aga ainult vastasseisu ja suurendab võõrandumist, tundub mulle. Seega usun, et kiitus ja tunnustus viib paremini sihile, kui vastasseisu tekitamine.

Tunnustades kaks asja, mida on hea meeles pidada: see peab olema päris asja eest ja siiras.

Praktilist abi ehk kust leida poliitiku meiliaadress?

Riigikogu: eesnimi.perenimi@riigikogu.ee

Valitsus: eesnimi.perenimi@ministeeriumi lühend.ee (näiteks tonis.lukas@hm.ee, ministeeriumite leheküljed leiad siit.)

Kohalik võim: meiliaadressi leiad kohliku omavaitsuse eheküljelt

Erakonnad: meiliaadressi leiad erakonna koduleheküljelt

Jaga:

Veel lugemist