Äripäev astus web 2.0 maailma. Peatoimetaja Meelis Mandel ja peatoimetaja asetätitja Aivar Hundimägi ning peadirektor Igor Rõtov avasid mõned päevad tagasi oma blogid, lisaks oma kontod Facebookis ja muidugi samas kohas ka Äripäeva külg.

Lõpuks ometi! Päris tuntav osa Eesti nooremast ettevõtjaskonnast surfab Facebookis, kolab mööda blogisid ja twitterdab ning jääb vaid üle imestada, kui vähesed ettevõtjad ärilises mõttes veeb 2.0 võimalusi ära kasutab.

Kolme ekskolleegi esimesi postitusi lugedes on seni kõige põnevam Aivari lugu  Postimehe kolleegide tegemiste kohta. See on midagi sellist, mida lehes ei kirjutata, mis räägib meedia siseelust. Majandusest ja poliitikast saame lugeda lehest ja ajalehe veebiküljelt nii ehk naa, blogidest oleks huvitav rohkem lugeda sellest, mis Igorile, Meelisele ja Aivarile päriselt korda läheb.  

Igaljuhul, jõudu ja panin feedid endale jooksma.

Jaga:

Veel lugemist