Tsitaate tänasest Foorumist, ütlejateks poliitikud: “Ära aja jama”, “Lase ma lõpetan”, “Ma ei taha süüdlasi otsida, aga…”, “Tuletan teile meelde, et…” ja nii edasi.
Tõlgin: “Sa oled loll”, “Sina oled kohe väga pikalt vait, kui mina räägin”, “Ma tean, sina oled süüdi”, “Mina tean ja mäletan asju paremini, kui sina…”. Ja nii edasi.
No ei ole vist olukorra tõsidus veel meesteni jõudnud, kui endiselt tegeletakse tõestamisega, kes on kõvem mees. Kuni kärbe isiklikult ja sügavalt ei puuduta, jäävad poliitikud ikka tegelema “mina olen kõvem mees” tegevustega, vajadus pidevalt võita ja olla esimene viiul igas orkestris on sedavõrd veres.
Kas poleks kõige lihtsam ja ka mõjusaim viis poliitikute mõjutamiseks…mitte neist mõnda aega üldse välja teha ning tsiteerida ja lasta eetrisse neid ainult siis, kui ütlevad midagi, mis viiks lahendustele lähemale?
Teen ise kohe algust 🙂

Jaga:

Veel lugemist