Rahvastikuminister Urve Palo andis “aasta kodaniku” tiitli “Teeme ära” kampaania algatajale ja ühe peakorraldajale Rainer Nõlvakule, teatas Postimees. Kolm hurraad Rainer Nõlvakule.

“Teeme ära” kampaania ja Rainer Nõlvak tegid Eesti jaoks seda, mida poliitikud juba ammu ei suuda: näitasid, mida on võimalik teha missioonitunde, selge eesmärgi ja hea organisaatorivõimetega. 50 000 inimest korraga liikuma panna suudavad vähesed ideed ja veel vähesemad inimesed. Kui keegi tahab tuua näidet Eestis eestvedamisest ehk inglismannide keeli leadershipist, siis peaks esimene nimi huulil olema Rainer Nõlvak. Muuseas, mõned päevad tagasi tunnistati endine Microlinki mees ka Eesti selle aasta innovaatoriks, ikka sellesama prügikoristuskampaania pärast.

Teeme ära kampaania oli ka viimane kord, sedagi üle hulga aja, kus tundsin, et ajame siin metsade vahel vahest mingit ühist suurt asja ikka ka. See oli hea tunne 🙂

Hästi tehtud, Rainer, aitähh!

Jaga:

Veel lugemist