raimo-2
Raimo Ülavere

Tere

Olen koolitaja ja coach ning aitan edukatel inimestel teha oma käitumises positiivseid muutusi, mis on püsivad ja mis on ka teiste poolt teadvustatud.

Olen paberitega coach. Olen sertifitseeritud ja kasutan juhtide personaalse coachingu programmides ja ka meeskonna coachingu programmides maailma nr 1 juhtide coachi Marshall Goldsmithi metoodikat Stakeholder Centered Coaching, mille edukuse tõenäosus on 95%. Lisaks olen läbinud Systemic Team Coaching Certificate kursuse Briti ühes mainekaimas coachingut koolitavas organisatsioonis Academy of Executive Coaching.

Coachinud ja koolitanud olen 2008. aasta kevadtalvest, koostööd teinud kokku tuhandete inimestega. Neist üle 100 on olnud juhi personaalse coachingu programmi kunded. Lisaks siinsele blogile ilmuvad mu juhtimist, coachingut ja meeskonnatööd puudutavad artiklid ka Äripäevas, juhtimine.ee-s, Postimehes, Eesti Ekspressis ja mujalgi. 2009. aasta novembris ilmus minu sulest raamat “Tagasi Mängu. Kuidas coaching aitab sul tugevama juhina platsile tulla. Võitma.”

certification-badge_x-banner-2

Teemad, milles oskan kaasa rääkida

Coaching
Eestvedamine
Juhtimine
Meeskonnatöö
Motivatsioon
kirjuta raimo@mindsweeper.ee